loading

INTÉZZE AUTÓVÁSÁRLÁSÁT OTTHONRÓL, BIZTONSÁGBAN, KÉNYELMESEN!

 

 

 

Nem mozdulna ki egészsége védelme érdekében vagy csak kényelmesen szeretne vásárolni otthonából? Nálunk megteheti! 

 

Mit kell tennie?

  

 

1. Válassza ki a megvásárolni kívánt járművet  kínálatunkból https://www.opelbarta.hu/opelgepjarmuvek/opelraktarkeszlet/ vagy konfigurálja össze autóját https://www.opelbarta.hu/opelgepjarmuvek/opelkonfigurator/mpv/.

  


 

2. Vegye fel Velünk a kapcsolatot: https://www.opelbarta.hu/webforms/kapcsolat-felvetelAdja meg adatait és megjegyzésbe írja be a kiválasztott jármű típúsát (pl Opel Corsa Edition 1.2 ).  Amennyiben összekonfigurálta autóját küldje el az Opel Barta részére ajánlat kérését!

  


 

3. Emailen visszaigazoljuk érdeklődését és értékesítő Kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot és tájékoztatja Önt a további lépésekről. (szállítási és finanszírozási feltételekről, forgalomba helyezési költségekről)

 


 

 4. Szerződéskötés esetén eljutatjuk Önhöz a szükséges dokumentumokat, majd megtörténhet a foglaló/vételár átutalása. Ezután elkezdődik a gépjármű teljes körű ügyintézése.

 

 


  

5. Értékesítőinkkel előre egyeztetett időpontban átveheti autóját márkakereskedésünkben vagy igény esetén előre egyeztetett címen!

 

 

 

 

 
A * jelölt rész kitöltése kötelező
Az Ön személyes adatait a megfelelő adatkezelők fogják kezelni az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Adatvédelemmel kapcsolatos jogaira, valamint elérhetőségi adatainkra vonatkozóan itt talál információt.
Ugrás az oldal tetejére